Preguntes freqüents dels nens i nenes sobre la COVID-19

Són moltes i ben diverses les preguntes que els infants s’han anat fent en aquests últims temps. Qüestions que provenen de les curiositats i les inquietuds de la situació de confinament viscuda, i dels interrogants que es desperten en relació a com serà el dia a dia en els propers mesos.

L’Ajuntament de Barcelona ha publicat recentment un recull de les preguntes més freqüents plantejades pels nens i nenesÉs un projecte col·laboratiu en el que es convida a tots els infants a participar i a formular les seves preguntes.

Es tracta d’una iniciativa impulsada per diversos col·legis professionals, serveis i administracions públiques, amb la intenció de facilitar respostes de la mà d’experts i expertes de diferents disciplines. La podreu trobar en el següent enllaç: 

https://www.barcelona.cat/covid19/ca/preguntes-frequents-dels-nens-i-nenes-durant-lestat-dalarma-la-covid-19

Nens i nenes, us animem a que no us quedeu amb el dubte sobre tot el que està passant, i pregunteu allò que us rondi pel cap!

I a les famílies, recordar-vos que l’equip de mestres i l’equip psicopedagògic seguim a la vostra disposició per al que pugueu necessitar.

Júlia Cortina Rubio