Fundació Nausica

Els membres de la Fundació Nausica de Maria Batlle són persones que han estat i estan vinculades a l’escola Nausica. Hi ha antics pares, mares i alumnes; la directora actual i l’anterior. La seva funció principal és vetllar per la continuïtat del projecte educatiu de l’escola recolzant a l’equip de mestres i a les famílies.

President: Lluís Miralles – Secretari: Josep Broggi

Vocals: Anna Bayó, Jaume Bayó, Antoni Ma Cervera, Carme Lorenzo i Núria Torra.

 

Dolors Santiago – Anna Bayó – Marta Farrés

 

A l’Escola Nausica estem plenament orgullosos de la implicació que demostren els i les mestres, tant en la seva tasca a l’aula amb els alumnes com en el treball col·lectiu que s’elabora des del claustre de professors. Els professionals de l’educació que tenim a l’escola compten amb tota la formació i experiència necessàries, i des de l’equip directiu es procura que hi hagi de tant en tant una certa renovació del claustre amb l’arribada de gent jove. De la mateixa manera, també sentim una gran satisfacció pel compromís i el rigor que mostra el personal no docent en la seva tasca diària a l’escola, ja sigui en la secretaria, en el suport amb els infants, a la cuina… L’equip professional de Nausica està dotat d’un gran esperit humà i de superació.

Alguns de nosaltres….

 

 

Es va constituir el 2018 i es preveu la renovació el desembre 2021.

Actualment en són membres:

Presidenta: Anna Bayó

Sector Fundació: Carme Lorenzo, Josep Broggi i Lluís Miralles.

Sector mares i pares: Mònica Alonso (fill a 4t i ESO), David Bigorra (filla a P5), Gemma Deza (fill a 2n) i Susanne van Voorst van Beest (fills a 1r, 4t i 6è).

Sector mestres: Amèlia Esteban, Mònica Subirà, Raúl Salguero i Sònia Farré

Sector PAS: Núria Barenys.

Sector alumnes: 2 alumnes de 6è (Mar A. i Emma S.)

I disposeu d’un email directe de comunicació: consellescolarnausica@gmail.com

 

Presidenta: Mònica Alonso

Tresorer: Jaume Amat

Per a més info sobre el consell escolar, clica al següent enllaç

Per a més info sobre l’AMPA, clica AQUÍ