Contacta amb l’escola

El contacte escolar és imprescindible per poder mantenir un vincle i feedback directe i continu amb les famílies. Com escola familiar que som, és fàcil contactar amb nosaltres per qualsevol d’aquestes vies:

whatsapp-logo-11
610107F4-A00A-41A1-9C55-95D0771F39D4
phone

Com escola oberta que som, ens comuniquem i ens donem a conèixer a través de les següents xarxes socials:

A l’Instagram de la nostra escola podreu trobar imatges i vídeos on podreu conèixer-nos millor i seguir el nostre projecte pedagògic dia a dia.

Al Twitter hi podreu trobar comunicats, novetats, accions realitzades per la nostra escola creativa i els alumnes, etc.

Al canal de YouTube hi trobareu vídeos de les activitats que realitzen els alumnes, del nostre equip educatiu, etc. Som una escola a Barcelona oberta a tothom!

Al nostre perfil de Facebook hi trobareu publicades les últimes notícies, les activitats educatives dutes a terme al barri de Sant Gervasi i… molt més.

És fàcil arribar a l’escola

L’ Escola Nausica és escola concertada a Barcelona. Està situada al carrer Muntaner 309-313, al barri de Sant Gervasi. Per tant, confrontant amb els barris de: l’Antiga Esquerra de l’Eixample, La Vila de Gràcia, Les corts, Sarrià.
Es tracta d’una ubicació privilegiada i única que compta amb molta visibilitat cap a l’exterior. L’escola està ben comunicada amb el transport públic a través de la xarxa d’autobusos de la ciutat amb les línies: V11, V13, 68, 32, 27, etc. i dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya amb l’estació de Muntaner, Sant Gervasi i Plaça Molina.

Desplaça cap amunt