Contacte

En Escola Nausica comptem amb diferents mitjans de comunicació i contacte. D’aquesta forma, sempre que les famílies actuals o futures necessitin contactar amb nosaltres o vulguin saber-ne més, tinguin la possibilitat de fer-ho sense cap mena de dificultats. A més de facilitar i afavorir el feedback continu entre família-escola.

Els nostres mitjans de contacte són:

610107F4-A00A-41A1-9C55-95D0771F39D4
whatsapp-logo-11
phone

I per conèixer més l’escola i estar informat del que succeeix dia a dia, Nausica té diversos mitjans de comunicació actualitzats diàriament:

Ubicació

L’ Escola Nausica està situada al carrer Muntaner 309-313, al barri de Sant Gervasi de Barcelona confrontant amb els barris de: l’Antiga Esquerra de l’Eixample, La Vila de Gràcia, Les corts, Sarrià. Es tracta d’una ubicació privilegiada i única que compta amb molta visibilitat cap a l’exterior. L’escola està ben comunicada amb el transport públic a través de la xarxa d’autobusos de la ciutat amb les línies: V11, V13, 68, 32, 27, etc. i dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya amb l’estació de Muntaner, Sant Gervasi i Plaça Molina.

Scroll to Top