Equip educatiu

A l’Escola Nausica estem plenament orgullosos de la implicació que demostra el nostre equip escolar, tant amb la tasca que realitzen a l’aula amb els alumnes com en el treball col·lectiu que s’elabora des del claustre de professors.
Els professionals de l’educació de l’escola compten amb tota la formació i experiència necessària. I des de l’equip directiu es procura que hi hagi de tant en tant una certa renovació del claustre amb l’arribada de gent jove per reforçar l’equip escolar.

De la mateixa manera, també sentim una gran satisfacció pel compromís i el rigor que mostra el personal no docent en la seva tasca diària a l’escola, ja sigui en la secretaria, en el suport amb els infants, a la cuina, etc.
L’equip professional de Nausica està dotat d’un gran esperit humà i de superació.

Darrere la nostra manera d’entendre l’escola hi ha una manera d’entendre l’educació i la persona. En aquesta direcció, la nostra escola promou diferents àmbits que es troben en mans d’un gran equip escolar i directiu.

Equip directiu

Anna Bayo

Anna Bayó

Directora

Marta Farrés_Tutora6è

Marta Farrés

Sotsdirectora

Dolors Santiago_Mestra d’anglès

Dolors Santiago

Cap d'estudis

M’encanta l’esquí alpí, la bicicleta i banyar-me al mar. La meva vivència a Nausica és polièdrica: exalumna, mestra d’Infantil, de Primària i Secundària; i en els darrers anys, també a l’equip directiu de l’escola. 

M’agrada perseguir els meus somnis i poder regalar somriures. Lligar qualsevol aprenentatge amb l’art m’és vital.

L’Escola Nausica m’ha donat l’oportunitat de créixer com a persona i com a mestra. M’encanta viatjar i conèixer gent, la Nausica m’inspira!!! 

Equip llar d’infants

Irene Palet_Educadora Llar

Irene Palet

Tutora P1

Arantxa Bueno_Educadora Llar

Arantxa Bueno

Tutora P2

Elvira Lizandra_Educadora Llar

Elvira Lizandra

Educadora

M’agrada estar amb la família i passejar per Barcelona. El que més m’agrada de l’Escola Nausica es la relació de familiaritat que es crea amb els alumnes. I sentir-me estimada pels alumnes. 

Les meves aficions són jugar a handbol i  fer manualitats. Sóc amant de les vaques. M’agrada quan rebo abraçades i petons dels nens i nenes.

M’agrada caminar per la muntanya de Collserola. A l’escola gaudeixo cantant cançons tradicionals als infants. 

DSC_0226

Paula Barreras

Educadora

Toñi Abril_Vetlladora

Toñi Abril

Vetlladora

M’agrada molt la platja i passejar per la muntanya. 
Rebre als nens i nenes al matí, és una de les coses que m’agrada de l’escola. 

 

 

Equip de tutores de parvulari
Anna varderi_Metsra Llar

Anna Varderi

Tutora P3

Marta Ribas_TutoraP3

Marta Ribas

Tutora P4

Amèlia Esteban_tutora P5

Amèlia Esteban

Tutora de P5

Em sento identificada amb les paraules “Wanderlust” i “Hygge“.
Per mi
Nausica és com viatjar, conèixer, descobrir, obrir la mirada i valorar els moments.

Algunes de les meves aficions són caminar i el TxiKung una teràpia medicinal d’origen xinès. El que més m’agrada de Nausica és despertar la riallada dels infants. 

Llegir, passejar per la muntanya i gaudir en família són les meves passions. M’agrada deixar-me sorprendre per l’espontaneïtat dels infants. Cada dia a l’escola és una nova aventura. 

Equip de tutors i tutores de primària

Mònica Tiana_Tutora1r

Mònica Tiana

Tutora 1r

Sònia Farré_tutora2n

Sònia Farré

Tutora 2n

MicrosoftTeams-image (2)

Irene Hernandez

Tutora 3r

M’encanta viatjar per descobrir, compartir i créixer. La nostra escola, ens dona ales per volar tan lluny com ens puguem imaginar.

M’agrada inventar mons.
Aventures que puc compartir a la petita Nausica, la caseta que ens obre les portes al món.

Visc, sento i em comunico a través de l’art. M’agrada Nausica per la llibertat que em fa sentir per desenvolupar-me com a mestra i com a persona.

Nacho Tàpia_Tutor4t

Nacho Tàpia

Tutor 4t

Raúl Salguero_Tutor 5è

Raúl Salguero

Tutor 5è

Marta Farrés_Tutora6è

Marta Farrés

Tutora 6è

Les meves aficions són l’alpinisme i l’escalada. La muntanya és la meva font d’inspiració. Nausica és casa meva i com a casa no s’està en lloc.

M’agrada l’esport i la natura. Formo part d’aquesta petita gran família com a mestre i com a pare. Fomentar el pensament crític, el compromís amb l’entorn, la creativitat i l’autonomia.

M’agrada perseguir els meus somnis i poder regalar somriures. Lligar qualsevol aprenentatge amb l’art m’és vital.

Equip docent

Teresa Sala_Mestra de música

Teresa Sala

Mestra de música

Dolors Santiago_Mestra d’anglès

Dolors Santiago

Mestra d'anglès

Mònica Subirà_Metsra d’anglès

Mònica Subirà

Mestra d'anglès

M’agrada molt fer senderisme i snorkel. El que m’anima a seguir fent classes de música és el convenciment de la importància de la música en l’educació dels infants.

L’Escola Nausica m’ha donat l’oportunitat de créixer com a persona i com a mestra. M’encanta viatjar i conèixer gent, la Nausica m’inspira!!! 

M’agrada agafar una bola de fil i fer alguna cosa bonica per a algú a qui estimo. Comptar els moviments del ganxet, passada rere passada, requereix paciència.

Trym Franquesa

Trym Franquesa

Mestre d'anglès

Rose Blake

Rose Blake

Auxiliar d'anglès

Manel Hurtado_Metsre EF

Manel Hurtado

Mestre d' Ed. Física

Sóc una persona que se sent feliç envoltada de natura i d’experiències vitals. I com a mestre, treballant a Nausica envoltat d’infants gaudeixo d’experiències vitals cada dia. M’encanta aprendre, i m’encanta ensenyar.

 

–.

Sóc una persona afortunada per poder-me dedicar a les dues passions de la meva vida: l’esport i la docència. 100% orgullós i compromès de formar part del grup humà que fem Nausica.

Sara Ferré_Mestra matemàtiques

Sara Ferré

Mestra de matemàtiques

Julia Cortina

Júlia Cortina

Psicopedagòga

Les meves aficions són pintar i ballar. El que més m’agrada de Nausica és la cara dels nens i nenes quan fan “el clic”, d’un: ara ho entenc. 

Comparteixo feina i experiències amb totes les persones que formem part de Nausica. La feina que tinc és la meva vocació, però gaudeixo molt compartint un bon àpat, descobrint nous paisatges i maneres de fer.

Personal d’administració i serveis

DSC_0168

Susanna

Cuinera

Quique Piquer_Cuiner

Quique Piquer

Cuiner

DSC_0171

Iván Benito

Cuiner

Afortunada de formar part de la família Nausica. M’encanta el moment en que els nens venen a la cuina a buscar més menjar per poder repetir. Les meves aficions son ballar i compartir estones amb els amics.

La recompensa d’un somriure, un “que bo que estava el dinar” és la millor motivació del dia a dia.

MicrosoftTeams-image (1)

Anna Salietti

Secretària

MicrosoftTeams-image

Paqui Ramos

Personal de neteja

MicrosoftTeams-image (4)

Angel Carrión

Personal de neteja

M’encanta deambular pels carrers sense cap destinació. El meu recorregut per Nausica és llarg. Arran de tots aquests anys el vincle creat amb Nausica és preciós.

El que més m’agrada de l’Escola Nausica és la rebuda dels nens, especialment P1 i P2. El meu hobbie preferit és llegir. 

M’agrada llegir llibres de la generació del 27 i del Segle d’Or Espanyol com: Góngora, Quevedo, Cervantes, López de Vega, Tirso de Molina, etc.
Nausica significa família i companyonia, estic molt a gust en aquest col·legi en tots els sentits.

Mariona

Mariona Alexandre

Monitora

Julia Gelpi

Júlia Gelpí

Monitora

Lluc Giné

Lluc Giné

Monitor

DSC_0259

Alba Montolio

Monitora

Maria Martin

Maria Martín

Monitora

MicrosoftTeams-image (10)

Laia Piqué

Monitora

El que més m’agrada és el ball, veure el futbol, escoltar música, la moda i viatjar. El que més valoro de l’escola Nausica és la relació tan pròxima que hi ha amb les famílies i el ben acollida que m’he sentit des que vaig entrar a treballar

DSC_0254

Laura Fernández

Monitora

Lucía Ortola

Monitora

El que més m’agrada és ser i fer feliç, descobrint nous llocs i noves persones, aprenent d’ells/es. Nausica proporciona un ambient familiar, on es respira respecte, alegria, llibertat i tendresa.

En el meu temps lliure m’agrada molt anar a classes de flamenc, veure obres de teatre, pel·lícules al cinema, passar temps amb la família i passejar per la vorera de la mar. L’escola va ser la impulsora perquè estudies magisteri, he sigut alumna i ara monitora, no puc estar més contenta. És una petita família, on es gaudeix del bon ambient creatiu i educatiu.

Desplaça cap amunt