Els nens i les nenes de l’Escola Nausica, som creatius!

INFORMACIO CURS 2024 – 2025

Som creatius.

Els nens i les nenes de l’Escola Nausica, som creatius!

Impulsem l’aprenentatge a través de la CREATIVITAT. En la comprensió lectora,  l’expressió oral, en el raonament matemàtic i científic, en l’escriptura, en les arts, en l’adquisició dels idiomes, en la gestió de les emocions…

Els nostres alumnes es diverteixen aprenent, sols i en equip, els grans amb els petits,  tots plegats, per assolir les competències que els toca quan els toca. En tot el seu recorregut, des dels 8 mesos al 16 anys (infantil i primària i secundària).

És el nostre projecte educatiu, Inspirem persones, on els acompanyem creativament en l’aprenentatge vivencial i significatiu per tal de preparar-los a afrontar els reptes del futur i menjar-se el món.

T’hi apuntes?

Per conèixer millor la nostra escola i el projecte podeu venir a les PORTES OBERTES que amb molta il·lusió organitzem el proper  dissabte 24 de febrer 2024 a partir de les 11h.

Inscripció portes obertes

Veniu i els nostres mestres i alumnes us mostraran l’escola i atendran qualsevol consulta que tingueu.

Què no us va bé venir aquest dia? cap problema, a l’escola  fem VISITES  PERSONALITZADES, només cal trucar o enviar un correu per demanar cita. Millor si és possible en horari  d’escola perquè així veureu el nostre dia a dia. Si us cal les visites es poden fer en anglès.

 

A l’escola Nausica SOM CREATIUS!!!

US  HI  ESPEREM,  TOTES I TOTS SOU BENVINGUTS !!!!

Contacte

Carrer Muntaner 309-313
08021 BARCELONA

932004340

escolanausica@escolanausica.cat

686668062

Desplaça cap amunt