Schoology

La situació actual ens va portar a ampliar l’espai en línia. Poder donar continuïtat al procés educatiu i que l’alumnat i les seves famílies poguessin tenir accés a altres recursos i activitats addicionals des de casa.

Ens hem format i hem habilitat les aules en línia mitjançant aquesta plataforma en línia d’aprenentatge. Schoology és una plataforma que permet que accedeixin un nombre il·limitat d’alumnes de tants cursos com ens interessin. Únicament estant registrats amb el correu electrònic corporatiu. Té una aparença i funcionament molt similar al Moodle que es fa servir a la nostra secundària, Els Arcs, però sense la necessitat d’instal·lació.
D’aquesta manera i gràcies a la plataforma, hem creat una aula virtual en línia per a cada curs, des de P3 fins a 6è, on podem pujar diferents tipus de material.

Tanmateix, amb aquesta plataforma e-learning, creem un espai virtual més ampli al núvol. Així, a mesura que els infants tenen més autonomia, sobretot a partir de 5è, utilitzen amb més continuïtat Schoology i comencen a preparar-se de cara al futur. Els alumnes més familiaritzats amb la plataforma i que fan un ús més sistemàtic, comparteixen arxius de la matèria, vídeos, pugen imatges, presenten material específic i fins i tot, organitzen un port-foli individual.
 
D’aquesta forma, els alumnes més grans es preparen per als futurs cursos. Centralitzem informació digital necessària d’una matèria o curs, agilitzem la comunicació entre grups de treball i la classe, compartim dubtes, tenim un espai de debat, assignem tasques, fem valoracions personals, etc.


Com ens donem d’alta i usem la plataforma d’apenentatge Schoology? 

Les famílies de P3 a 3r i l’alumnat de 4t a 6è han de:

1. Cal donar-se d’alta a l’e-mail corporatiu: https://youtu.be/0zXhSx6GLXc
2. Cal donar-se d’alta a Schoology i entrar en un curs: https://youtu.be/R9RVkRINBIY
3. Gestionem les activitats a Schoology: https://youtu.be/-yTJWfUdC_U

Desplaça cap amunt