Educació en anglès

A l’Escola Nausica l’anglès, com a llengua estrangera, és una  part important de la nostra oferta educativa, ja que en aquest món tan globalitzat la comunicació és imprescindible. 
Com escola plurilingüe els infants comencen a contactar amb la llengua anglesa a P3. Considerem que quan abans es familiaritzin amb ella millor. L’evolució de l’aprenentatge serà integrada de forma paulatina, de forma natural i es respectarà el ritme de cada infant. A la nostra escola hi ha alumnat que té com a primera llengua l’anglès o altres llengües diferents. Això fa que l’anglès encara tingui més pes a la nostra comunitat educativa. 

L’anglès es treballa en totes les competències. Escoltar, parlar, llegir i escriure, ja que totes formen part activa de la comunicació. En diferents espais mitjançant: jocs, contes ,cançons, representacions, videos, petits projectes i plataformes. Cada curs els infants fan una sortida d’anglès al teatre. Les companyies són estrictament triades amb la premisa que han de ser nadives i conseqüenment els actors i actrius també ho han de ser. Les obres són treballades abans i després del show. Així s’extreu el màxim rendiment educatiu. 

L’anglès treballat a classe de forma especial

La plàstica s’imparteix en anglès, Arts& Crafts, per tal de poder usar aquesta llengua de forma vehicular a partir de 3r de Primària. D’altra banda cal destacar que l’Escola Nausica, juntament amb els centres que constituïm la Fundació Els Arcs i amb l’assessorament del CIC, escola reconeguda d’idiomes, formem part d’un projecte on la comunicació és l’eix fonamental de les llengües. 

CAPS (Conversation Assistant Programme for Schools), aquest projecte permet a l’alumnat de Parvulari i Primària gaudir d’un auxiliar nadiu de conversa en llengua anglesa. Amb els auxiliars nadius de conversa els infants practiquen l’expressió oral en grups reduïts amb dinàmiques actives. Tan important és per nosaltres l’anglès que cada dia tots els infants a partir de P3 tenen una sessió d’anglès, ja sigui amb la mestra o amb l’auxiliar nadiu de conversa. 

Cal esmentar que l’alumnat del Cicle Superior de Primària de l’escola concertada Nausica realitza una English Week. Són unes convivències d’una setmana en anglès on tot el monitoratge és nadiu. Són joves irlandesos universitaris que amb el seu bon fer fan que el nostre alumnat practiqui l’anglès de forma vehicular i divertida. Mitjançant activitats engrescadores com: kaiac, montar a cavall, jocs cooperatius, park d’aventura, etc. En un càmping on la convivència més estreta es desenvolupa en bungalows. Aquest setmana és un èxit total, English experience! 

Desplaça cap amunt