La Nausica ÉS BARRI!!!

La Nausica és barri. Ho és perquè s’ha convertit en un punt profundament reconeixible de Sant Gervasi Galvany, gràcies a l’amor, la cura i la màgia amb què s’hi ha involucrat d’una forma extraordinària durant més de 80 anys.

Nausica és barri

Creiem fermament en la importància d’aquest vincle amb un entorn que s’ha convertit en una extensió de les nostres aules, tot oferint-nos racons que han esdevingut punts essencials de grans projectes.

Nausica és barri

Emular els impressionistes al llac del Turó Park, o gaudir de l’aire fresc en la pau dels Jardins Muñoz mentre ens convertim en artistes; comptar amb la confiança del Mercat Galvany per anar-hi a comprar els ingredients més selectes, ja sigui per realitzar receptes de la Castanyada o per elaborar berenars especials.

Nausica és barri

També utilitzar mapes per ubicar-nos en rutes que després farem a peu, o fins i tot fer pràctiques de matemàtiques entre els arbres i les flors del Parc Moragas.

Mapes

Tot són exemples d’experiències reals, en què els infants han estat protagonistes indiscutibles del seu propi aprenentatge, al mateix temps que han esdevingut conscients del vincle real amb el barri i de tot allò que aquest ens ofereix.

Nausica és barri

Tenim la immensa sort de comptar amb un entorn proper, amable, que ens estimem i que ens estima; que ens té en compte i que ens acull amb els braços oberts sempre que ho necessitem.

Mercat Galvany

Disposar de tot això és un tresor que ens permet omplir-nos de vivències i experiències de forma constant, tot permetent-nos seguir aprenent i creixent sense límits.

NAUSICA ÉS BARRI!!!
Desplaça cap amunt